Murerarbejde 2020-10-08T10:20:40+00:00

Murer ved Sorø

Uanset om du står over for en renovering af dit nuværende hus eller der skal udføres murerarbejde i forbindelse med nybyggeri, er det ofte en svær og omfattende opgave at give sig i kast med. Det kræver stor præcision og ofte en hel del erfaring at opnå et resultat, der fremstår flot og fejlfrit – og som holder i mange år ud i fremtiden. Netop derfor kan det også være en rigtig god idé at alliere sig med et kompetent murerfirma. Et professionelt murerfirma har den rette viden til at udføre alle former for murerarbejde og kan være dig behjælpelig, hvad enten der er tale om indendørs eller udendørs opgaver.

Professionelt murerarbejde for et fejlfrit resultat

Når du søger murer er det først og fremmest vigtigt, du vælger et murerfirma, du tør stole på. Det er dit hjem – potentielt set dit nye hjem, der skal være din base både 15 og 40 år ud i fremtiden – og det må derfor være et ufravigeligt krav, at der vælges en håndværker, der forstår dine ønsker og behov i den forbindelse.

kisuu er en håndværkervirksomhed ved Sorø. jeg tilbyder alle former for murerarbejde. her er ingen opgaver for små og jeg betragter det som min fornemste opgave at udføre alle opgaver med den respekt, kunden fortjener. Som du fortjener. Når du hyrer mig til at udføre en mureropgave, sørger jeg for at lytte til de behov og ønsker, du måtte have til det pågældende arbejde. jeg bestræber mig på altid at overgå kundens forventninger og stiller os ikke tilfredse, førend du er tilfreds.

Igennem års erfaring inden for murerfaget, har jeg samarbejdet med en lang række forskellige kunder – privat såvel som erhverv. Ligeledes har jeg et tæt samarbejde med leverandører og snedker værksted. Samarbejdet med alle kunder har givet den viden og de erfaringer, der skal til for at udføre de mange forskellige mureropgaver, jeg arbejder med.

Indendørs murerarbejde

Murerarbejde kan være mange ting og kan foregå både indendørs og udendørs. kisuu udfører jeg alle former for indendørs murerarbejde og hjælper således gerne, når der eksempelvis skal sættes fliser op på badeværelset eller når der skal lægges klinker i køkkenet. Det kan også være, du har en trappe, der skal mures op eller måske drømmer du om et betongulv, men har brug for hjælp til den pågældende opgave. Måske du drømmer om at ”blotte” en væg i hjemmet, hvor man kun ser de rå mursten for et rustikt udsende, men du ikke helt er klar over, hvordan og hvorledes du skal tilgå opgaven. I alle tilfælde hjælper jeg gerne med råd og vejledning samt vores arbejdskraft, så du får et slutresultat, du bliver glad for.

Udendørs murerarbejde

Udendørs murerarbejde er eksempelvis vandskuring af huset, murerarbejde i forbindelse med nybyggeri, tilbygning og ombygning, flisearbejde. I alle tilfælde er det oftest noget, der kræver den præcision og erfaring, du som regel kun finder hos en fagmand. Altså en uddannet murer, der igennem mange forskellige opgaver har opnået erfaringen til at udføre alle former for murerarbejde. Hos kisuu  har vi netop den erfaring, det kræver at udføre udendørs mureropgaver.

Udføre opgaver som murermester.

  • Renovering
  • Terrasser
  • Nybyg
  • Sommerhuse
  • Gulv
  • Nedrivning
  • Badeværelse
  • Trapper
  • Skillevægge
  • Facade

Udføre ikke arbejde på
* Etageejendomme